mandag den 31. maj 2010

Exam and Celtic Woman

I've decided to write in English instead of Danish. It keeps me practising on my English skills.

A now something completely different. After I discovered the Irish group Celtic Woman, I have wanted to sing again. I stopped singing in the choir almost five years ago, and I have rarely missed it, but listening to these incredibly talented women has made me miss it so much, that I have been looking for a song teacher. I know, I can not afford it right now, and I have not got the time, since I am still in school, but in a year school will be done, and I am seriously considering singing then.

Tomorrow I will have my only exam this year. Fortunately it is not an oral exam. Unfortunately the subject is math, and I do not understand math. I have never been interested in math, and I do not care for it. I am definitely looking forward to when it is over! On Monday I will have the last test in Danish, and after that the summer holidays begins! I can not wait!

I think I will go to bed now. Sweet dreams!
Line

torsdag den 6. maj 2010

Hvem fanden er Nikita Kjær?

ARG det er så pisse irriterende! Har fået fri i dag og i morgen for at skrive SRO (studieretningsopgave) - den skal fylde max 6 sider, og lige pt. fylder min.. æh.. 1! Men det er jo ikke skide nemt at koncentrere sig om den opgave så længe snottet løber ud af hovedet på en! Det er så typisk mig, hver eneste gang jeg skal noget vigtig bliver jeg syg! Og for at være ekstra træls, har forkølelsen sat sig på min stemme, så jeg nu lyder som en gammel havnearbejder der har røget cerutter i 40 år - øv!

Nå men jeg har bestemt mig for at denne blog skal bruges til at sige min personlige mening om stort set alt (surprise, det er vel det en blog er til). Jeg skal prøve at huske at opdatere hver dag, men på forhånd undskyld hvis (når) den smutter :)

--- klip ------ klip ------ klip ------ klip ------ osv...

Den første ting jeg gerne vil kommentere er... TROMMEHVIRVEL... det her:
http://msndk.starlounge.com/index.cfm?objectid=82875

Læs artiklen, lad være at læse artiklen, gør som du vil, men det handler i hvert fald om Nikita Kjærs 18-års fødselsdag. Nu kan det godt være at det er fordi at jeg kun selv er 19 at jeg ikke ved det, men det første jeg tænkte da jeg så det var "hvem fa'en er Nikita Kjær, og hvorfor skal vi høre om hendes fødselsdag?!" Helt seriøst, jeg aner virkelig ikke hvem hun er! Er hun skuespiller? Er hun sanger? Eller er hun bare en rig pige? Nå men uanset hvad, så misunder jeg hende (jaja misundelse er en grim ting) for hun har angiveligt fået en ny bil i fødselsdagsgave!
Nå men under alle omstændigheder så tillykke med fødselsdagen Nikita Kjær!......hvem du end er.


Er det hende?